0948 864 700

Po - Pia: 800 - 1800

Porovnanie trávnikov a ich vhodnosť

Neviete, pre aký umelý trávnik sa rozhodnúť? Ak ste sa už jednoznačne rozhodli, že do vášho domu alebo na akúkoľvek inú plochu umiestnite umelý trávnik, určite toto rozhodnutie nebudete ľutovať. Aj keď stále nemožno poprieť aj viaceré výhody živého trávnika, umelý trávnik má tiež svoje nezastupiteľné miesto vo výbere povrchových úprav v okolí vášho domu, či priamo v dome, byte alebo na inom povrchu.

Pri porovnaní trávnikov treba v prvom rade zdôrazniť rozdiel, ktorý je medzi menej kvalitnými, a teda lacnejšími verziami trávnikov a potom tými drahšími alternatívami. Ak chcete naozaj investovať do kvality, ktorá vám vydrží zhruba 10 až 15 rokov, potom stojí za to investovať do Holandského trávnika. Tento druh umelého trávnika má niekoľko nezastupiteľných výhod, ktoré ho robia výnimočnejším než sú jeho lacnejšie verzie. To sa odvíja predovšetkým od spôsobu jeho výroby a tiež použitého materiálu.

Aj keď je možno predstava lacnejšej verzie umelého trávnika lákavá, častokrát môže ísť o zlú investíciu. Je možné, že takýto trávnik budete musieť čoskoro meniť a že vám dlho nevydrží. Preto je rozhodne dobré premyslieť si, do čoho investovať. Veľmi dôležitý je tiež samotný podklad.

Naša práca pri realizáciách na kľúč je v niektorých prípadoch vyššia, ako cena iných spoločností. Vieme, že existujú takí, ktorí účtujú menej a v záhradách pokladajú trávnik na rýchlo pripravené základné lôžko. V prípade Holandských trávnikov preferujeme pokládky na kľúč a vytvorenie dôkladneho hrubšieho lôžka. Znamená to viac materiálu a viac času. Kým na fixovanie trávnika používajú iní väčšinou len kotviace klince, je lepšie stavať a lepiť trávnik tak, aby bol aj po rokoch rovný a bez vlniek.

Zelený obklad, ktorý je na nerozoznanie realistický, jemný na dotyk, nechá vás zabudnúť na starosti a zbaví problému s blatom, špinou, prachom a fľakmi po chorobách alebo psoch pre vás zabezpečí práve Holadský trávnik. Na trhu nájdete lacnejšie alternatívy, je však lepšie premyslieť si, koľko chcete investovať.

Zdieľať článok:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email