0948 864 700

Po - Pia: 800 - 1800

Umelý trávnik = vysoká cena?

Platí, že umelý trávnik je automaticky drahou záležitosťou. Všetko závisí od uhla vášho pohľadu a od toho, čo by ste chceli doma mať. Ak vám vyhovuje štruktúra a štýl umelého trávnika, tak sa doň rozhodne oplatí investovať. O to viac to platí v prípade Holandského trávnika. Holandský trávnik je nesmierne praktický doplnok na rozličné miesta v okolí domu či priamo v dome. Ak ste sa už do svojho príbytku rozhodli investovať, ďalšiu investíciu do trávnika rozhodne nebudete ľutovať.

Hoci je, samozrejme, náklad naň o niečo vyšší než je to v prípade živého trávnika, treba mať na pamäti, že dokáže vyčariť vábivé zelené miesta tam, kde na to nie sú práve podmienky. Už z tohto pohľadu sa investícia doň jednoznačne oplatí. Takýchto prípadov môže byť mnoho – ide o povrchy, ako je betón, dlažba, kameň, kyslá a nekvalitná hlina a mnohé ďalšie. Tiež sa stávajú prípady, kedy býva živý trávnik zničený domácimi zvieratami či deťmi.

Aj keď účelom umelého trávnika nie je nahradiť živý trávnik, ale skôr vytvoriť alternatívu pre ľudí, ktorí preferujú praktickosť, túžia po estetike a zároveň chcú byť odbremenení od starostí, treba počítať s tým, že jeho cena bude vyššia ako v prípade živého trávnika.

V prípade, že máte problém s udržiavaním živého trávnika, môžete to riešiť rok čo rok pravidelne alebo vyriešiť to naraz na 10 až 15 rokov, čo je životnosť Holandského trávnika. V tomto prípade naozaj platí, že investícia, ktorú sa rozhodnete vložiť do umelého trávnika, bude stáť za to.

Ak sa tiež rozhodnete pre umelý trávnik, ktorý je o niečo drahší, jeho vzhľad bude ešte dôveryhodnejšie kopírovať vzhľad živého trávnika. V ponuke našich Holandských trávnikov máte tiež rôzne druhy materiálov, ktoré sú eko a maximálne šetrné. Sú vyrábané v Európe a z európskych materiálov. Ak hľadáte do vášho domu riešenie, ktoré bude naozaj stáť za vašu investíciu, potom sa investícia do umelého trávnika rozhodne vyplatí.

Zdieľať článok:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email