0948 864 700

Po - Pia: 800 - 1800

Bazén a trávnik, načo si dať pozor?

Umelý trávnik k bazénu je jedným z najobľúbenejších možností umiestnenia. Domáci bazén sa čoraz častejšie stáva veľmi obľúbenou súčasťou záhrad a domov. A práve umelý trávnik býva veľmi preferovaným variantom, ako si skrášliť okolie bazéna.

Je na to mnoho dôvodov. Práve v okolí bazéna môže vznikať problém so živým trávnikom, ktorý by sa mohol ničiť v dôsledku vody či chlóru a tiež v prípade, ak by sa okolo bazéna hrávali deti. Ak teda ku bazénu umiestnite umelý trávnik, vytvoríte veľmi vhodnú a príjemnú alternatívu.

Hoci má umelý trávnik pri bazéne množstvo výhod, treba si dávať pozor aj na niekoľko špecifík. V prvom rade je dôležité zvážiť, na aký povrch budete trávnik umiestňovať. Správna inštalácia je v prípade trávnika pri bazéne kľúčová. Ak by bola vykonaná nesprávne, mohlo by sa veľmi ľahko stať, že by trávnik nevydržal dlho a vytvorili by sa na ňom nerovné plochy.

Tiež myslite na to, že ak už máte bazén, zaslúžite si pri ňom príjemný trávnik, ktorý je krásne zelený, svieži a hebký. Práve preto v tomto prípade odporúčame viac než v iných prípadoch investovať do vášho umelého trávnika. Skvelou alternatívou je tu Holadský trávnik. Holandský trávnik ponúka nielen zelený, trendy a moderný obklad v okolí bazéna, ale aj bezpečný, čistý, zdravotne nezávadný, realistický a bezúdržbový doplnok do vašej záhrady. Môžete si vybrať z viacerých variánt, prevedenia, dĺžky a tiež materiálu.

Na čo je ešte dôležité nezabudnúť? Holandský trávnik vám vytvorí zelenú oázu v okolí bazéna počas celého roku. Ak aj bude pršať, na druhý deň sa môžete kúpať znova bez akékoľvek blata, pretože váš trávnik zostane suchý. Ak je však na druhej strane príliš veľké teplo, trávnik bude horúci a je potrebné si dávať pozor, aby ste si napríklad na ležanie ľahli na podložku.

Aj napriek tomu vám bude umelý trávnik pri bazéne robiť nesmiernu radosť a bezstarostné chvíle pri ňom si naozaj užijete!

Zdieľať článok:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email