0948 864 700

Po - Pia: 800 - 1800

Umelý trávnik a jeho bezpenosť

Rozmýšľali ste niekedy nad tým, do akej miery je umelý trávnik bezpečný alebo nie je? V tomto prípade sa treba riadiť dvomi základnými pravidlami. To prvé hovorí o tom, že záleží na kvalite umelého trávnika. Tak, ako vo všetkých ostatných prípadoch môže platiť, že menej kvalitné produkty môžu mať vplyv aj na bezpečnosť produktu. Rovnako to môže byť aj v prípade trávnika.

Ako sa teda uistiť, že váš trávnik bude bezpečný? Ak chcete vsadiť na kvalitu, odporúčame vám skôr siahnuť po drahších a zároveň kvalitnejších trávnikoch, ako je napríklad kvalitný Holadský trávnik. V prípade toho sa môžete určite spoľahnúť aj na to, že vám vydrží oveľa dlhšie.

Keď hovoríme o bezpečnosti, je tiež nevyhnutné zohľadniť to, pre koho bude trávnik určený. Na bezpečnosť si treba dávať v každom prípade väčší pozor, pokiaľ budú trávnik využívať malé deti či domáce zvieratá.

Veľkou výhodou Holandských trávnikov je to, že sú vyrábané výlučne z európskych a zo žiadnych iných materiálov. Tiež neobsahujú škodlivé olovo ani kadmium, preto sa môžete rozhodne spoľahnúť na jeho prvotriednu kvalitu. Pre tých najnáročnejších tiež nájdete v portfóliu NatuReal® a ekologicky zameranú kolekciu EcoSol-C®.

Ak sa chcete teda spoľahnúť na bezpečnosť umelého trávnika, je lepšie vybrať si skôr prémiový až luxusný trávnik, akým je ten náš. Tie lacnejšie verzie sú väčšinou vyrobené v Číne, Indii alebo v Turecku, a teda pochopiteľne sú na ich výrobu tiež použité lacnejšie spracovania materiálov. Náš Holandský trávnik je na nerozpoznanie jemný na dotyk, praktický a tomu zodpovedá aj jeho kvalita a bezpečnosť.

Vďaka samotným technológiám výrobcovia dokážu docieliť vyššiu odolnosť vlákna a tiež odolnosť povrchu voči mrazom, UV žiareniu, zvýšeným teplotám a voči chemikáliám. Jeho celkovú životnosť a kvalitu určujú kvalitatívne parametre materiálu vlákna, pevnosť, tvar, hustota vlákna a podstatnou mierou ju ovplyvňuje kvalita podloženia. Ak chcete nielen kvalitný, ale aj bezpečný umelý trávnik, je jednoznačne najlepšie vybrať si čo najlepšie prevedenie.

Zdieľať článok:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email