0948 864 700

Po - Pia: 800 - 1800

Umelý trávnik ako dekorácia bytu

Chcete mať vo svojom byte, dome alebo kancelárii výnimočnú dekoráciu? V tom prípade je dobré vedieť, že krásny a výnimočný umelý trávnik nemusí slúžiť iba na položenie v exteriéri, ako je napríklad na vašej záhrade. Môžete si ním skrášliť aj váš interiér a steny.

Pri pokládke umelého trávnika na takéto miesto myslite predovšetkým na to, že bude oveľa viac na očiach a bude tiež oveľa bližšie. Zvyčajne býva táto plocha menšia ako priestor na záhrade, preto sa naozaj oplatí zainvestovať do kvalitného trávnika. Najvhodnejšie je, ak si na tento účel zvolíte kvalitný holadský trávnik, ktorý bude vyzerať luxusne a krásne dotvorí celý priestor.

Možnosti využitia umelého trávnika ako dekorácie vášho bytu sú naozaj široké. Tu sú niektoré príklady, kde ho možno umiestniť:

  1. Chodba  – chodba je jedno z najpopulárnejších miest, na ktorom si môžete umelý trávnik umiestniť. Kvalitný umelý trávnik na chodbe tvorí príjemný prechod medzi vchodovými dverami a samotnými miestnosťami. Úplne najvhodnejšie je ho umiestniť na stenu, napríklad oproti kabátom.
  2. Otvorené interiérové schodisko – už ste niekedy premýšľali nad tým, že ani schody nemusia vyzerať celkom obyčajne? Na otvorenom schodisku na stene sa zbyčajne nič nenachádza, práve preto sa tam umelý trávnik dokonale hodí. Určite popremýšľajte aj nad týmto miestom priamo na stene.
  3. Obloženie biokrbu – vytvorte si oázu pokoja a oddychu pri krbe! Tam je luxusný trávnik pre mnohých ľudí ako stvorený. Dodá nádhernú atmosféru okolo blikotajúceho sa plamienka a prírodnú atmosféru. Trávnik na tomto mieste vyzerá originálne a jedinečne.
  4. Detská izba – detská izba je taktiež veľmi obľúbené miesto. Umelý trávnik sa k posteli  alebo na stenu jednoznačne hodí, pretože je na dotyk príjemný, čo sa deťom veľmi páči, ale je tiež nadčasový. Budú s ním spokojné batoľatá aj tínedžeri.
  5. Stena v pracovni, na recepcii alebo obytné izby – pracovňa, recepcia či ďalšie izby sú nemenej obľúbené. Či už ide o väčšiu menšiu plochu, umelý trávnik na nej bude vyzerať skvelo.
  6. Krytá alebo uzatvorená loggia – premeňte svoj domov na zimnú rozprávku. V zime, keď nám počasie nepraje nakoľko, aby sme sa zdržovali vonku, preto nás určite každý pohľad na zeleň poteší. Umelý trávnik sa vynikajúco hodí aj do krytej alebo uzavretej loggie.

Keď sa rozhodnete o položení umelého trávnika v interiéri, dbajte na to, aby sa do interiéru naozaj hodil. Táto dekorácia sa hodí k vidieckemu či provensálskemu štýlu na prírodný spôsob. Ak máte moderne zariadený byt, avšak chcete umelý trávnik ako dekoráciu, skôr zvážte menšie plochy. Nezabudnite na kvalitnú inštaláciu odborníkmi, aby vám čo najdlhšie vydržal.

Zdieľať článok:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email