0948 864 700

Po - Pia: 800 - 1800

Holandský trávnik vs. Umelý trávnik

Je možné, že ste už niekedy počuli o slovnom spojení Holandský trávnik. Hoci by sa mohlo zdať, že je to to isté, čo umelý trávnik, holadský trávnik je o niečo výnimočnejší, pretože má vlastný dizajn. Ak túžite po trávniku, ktorý je naozaj nerozoznateľný od toho skutočného, vyberte si práve tento. Aké sú jeho hlavné rozdiely v porovnaní s klasickým umelým trávnikom? Je to predovšetkým:

  • Štruktúra,
  • Vlákno,
  • Prevedenie.

Holandský trávnik je mimoriadne silný, ale tiež mäkký a jemný. Tento luxusný umelý trávnik má pamäťový efekt vlákien, ktoré sú zdravotne nezávodné, vhodné pre deti, alergikov a tiež domácich miláčikov. Dávajte si pozor predovšetkým na to, aby cena trávnika nebola na úkor jeho kvality. Kvalitnejšie Holandské trávniky sú tkané z viacerých typov vlákna, pričom sa dodržiava princíp kvality. Špeciálne výroby Holandských trávnikov si dávajú predovšetkým záležať na tom, aby bol tento prémiový trávnik nerozoznateľný od toho skutočného a rovnako jemný na dotyk.

Je možné, že vás bude tiež zaujímať cena Holandského trávnika. V porovnaní s klasickým trávnikom je jeho cena o niečo vyššia. Avšak je to predovšetkým o kvalite. Ak sa do tohto trávnika rozhodnete zainvestovať, bude to investícia na niekoľko rokov až desaťročí. Nehovoriac o tom, že tiež ušetríte na údržbe, predovšetkým na zalievaní. Takýto Holandský trávnik si tiež nevyžaduje kosenie, preto môžete zabudnúť na kosačku.

Z praktického hľadiska je takýto trávnik nepostrádateľný a naozaj výnimočný. Je však dobré, ak sa o jeho výbere poradíte s odborníkom. Čím väčšiu starostlivosť venujete príprave, o to lepší bude finálny efekt, ktorý si zamilujete! Získate trávnik, ktorý budete s radosťou ukazovať svojim priateľom alebo rodine. Vďaka nemu budete venovať menej času údržbe a viac času svojej rodine a svojim obľúbeným činnostiam, a to je dôležité.

Zdieľať článok:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email