0948 864 700

Po - Pia: 800 - 1800

Umelé trávniky a športoviská

Umelý trávnik je na akékoľvek športovisko veľmi vhodnou alternatívou. Je to najmä z toho dôvodu, že na takýchto miestach je trávnik pomerne namáhaný, a preto bude plocha pôsobiť upravenejšie, ak bude na nej umiestnený umelý trávnik. Taktiež si bude vyžadovať oveľa menšiu údržbu. Na verejné priestranstvá sa používajú väčšinou špecializované trávniky, kým na súkromné pozemky si ľudia doprajú výzorovo podobné trávniky ako je ten prírodný. Vhodné je podľa možnosti zvoliť si čo najkvalitnejší umelý trávnik alebo náš Holandský trávnik, ktorý spĺňa všetky požadované vlastnosti. Holandský trávnik je možné umiestniť na ktorékoľvek športovisko.

Pri umiestňovaní umelého trávnika na športovisko závisí, či sa jedná o súkromné alebo verejné ihrisko. Je lepšie použiť silnejšie vlákno umelého koberca. Silnejšie vlákno bude stabilnejšie a odolnejšie. Práve preto sa na tento účel využíva silné C vlákno. Zároveň je však toto vlákno stále mäkké a hebké. Veľkou výhodou takéhoto povrchu je, že znesie veľkú záťaž a zároveň si nevyžaduje takmer žiadnu údržbu. Bezprostredný pôžitok z hry je vďaka umelému trávniku zabezpečený vďaka husto tkaným, silným vláknam. Tie nie je potrebné vyplniť sekanou gumou. V portfóliu kvalitných Holandských trávnikov nájdete trávniky na akékoľvek športoviská, vrátane futbalových, tenisových a multiplay ihrísk.

V poslednom čase si však čoraz viac zákazníkov inštaluje športovisko priamo u seba doma. Výhodou je, že v domácom prostredí je športovisko príjemnejšie a pohodlnejšie ako kdekoľvek inde. Čo sa týka Holandských trávnikov, ich inštalácia na účel športoviska je priam ideálna. Vyžadujú si totiž iba minimálnu údržbu. V ponuke ponuke Holandských trávnikov sú aj systémy, ktoré môžu obsahovať pieskovú výplň. V podstate je možné zabezpečiť takmer čokoľvek podľa konkrétneho želania zákazníka. Isté však je, že kvalitný a luxusný trávnik bude vždy tiež ideálnou voľbou aj na športovisko.

Zdieľať článok:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email