0948 864 700

Po - Pia: 800 - 1800

Rozhodnite sa pre vhodný Holandský trávnik

Výber Holandského trávnika nebude pre vás nikdy krokom vedľa. Keď si vyberiete náš umelý trávnik, môže rátať s tým, že si zaobstaráte kvalitný luxusný trávnik. Samozrejme, naše trávniky nie sú úplne pre každého, niekomu budú vyhovovať viac ako tým ostatným. Dôvodom je predovšetkým to, že náš trávnik nie je iba klasický umelý trávnik. Vnímame ho viac ako luxusný doplnok a praktickú náhradu živého trávnika pre všetkých, komu to vyhovuje. Tento krásny luxusný trávnik je nepostrádateľným doplnkom na rozličných miestach okolo vášho domu. Prakticky záleží iba na vás, pretože umiestniť sa dá umiestniť úplne všade.

Hlavnou výhodou nášho Holandského trávnika je to, že s jeho pomocou sa vám podarí vyčariť vábivé zelené plochy aj na miestach, kde to za iných okolností nie je možné. Najčastejšie tomu bránia nie úplne vhodné podmienky, ako je, napríklad, betón, dlažba, ale aj kamene alebo nekvalitná hlina.

Pri výbere Holandského trávnika od nás vždy zvážte, aké sú vaše potreby. Chcete ho len ako dekoračný prvok na betónových stenách, prípadne namiesto obkladačiek alebo ako koberec? Aj táto možnosť je vhodná a bude vyzerať viac ako skvele. Porozmýšľajte, čo je vaším najdôležitejším kritériom. Praktickosť, vzhľad či úspora času? Veľkou výhodou je, že v našej ponuke nájdete luxusný trávnik, ktorý má silné alebo naopak veľmi jemná vlákna presne podľa vašej potreby. A samozrejme, narazíte na veľký výber.

V každom prípade, pokryjeme vašu akúkoľvek potrebu. Treba však tiež rátať s tým, že samotná inštalácia bude chvíľu trvať, avšak na druhej strane, výsledok bude stáť za to. Všetky naše umelé trávniky sú vyrábané v Holandsku a len z európskych materiálov. Zároveň sa na ne vzťahuje záruka na 8 rokov, a to na stálosť farby. Neobsahujú olovo, ani kadmium. A keďže v našej kolekcii nájdete rôzne trávniky rozličných rodín, štruktúr aj vlákien, vyberie si úplne každý.

Zdieľať článok:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email