0948 864 700

Po - Pia: 800 - 1800

Umelý trávnik pre nebytové priestory

Umelý trávnik je veľmi populárnou voľbou aj pre rôzne nebytové priestory. Medzi tieto nebytové priestory patria najčastejšie športoviská. Nemusí ísť práve len o futbalové ihriská, ale aj o rôzne iné športoviská na iné druhy športov alebo pre len oddychové zóny, ktoré sú ideálne pre rodiny s deťmi. Práve v tomto druhom prípade je umelý trávnik rovnako populárny ako je to v prípade futbalového ihriska. Do rôznych vonkajších, ale aj vnútorných priestorov a zón voľného času, je práve umelý trávnik veľmi populárnou alternatívou. Deti tu trávia veľa času, lozia, kolenačkujú, a podobne, a takýto umelý trávnik môže ušetriť množstvo starostí.

Ďalšou populárnou možnosťou v rámci nebytových priestorov sú hotely a penzióny či obchodné priestory. Samozrejme, záleží kde konkrétne sa umelý trávnik pokladá, ale na takéto miesta sa najčastejšie volia prémiové trávniky. Dokážu vytvoriť krásnu zelenú plochu predovšetkým tam, kde nie sú na ne podmienky. Takéto luxusné trávniky nájdete aj v našej ponuke.

Podobne, ako je to v prípade obchodných priestorov, je umelý trávnik veľmi obľúbenou možnosťou aj v administratívnych priestoroch či firmách. Najmä v meste si firmy a majitelia budov uvedomujú, že zelene je pomerne málo a v rušnom živote pracujúcich ľudí môže byť voľná chvíľa na umelom trávniku skutočne príjemná a rovnako plnohodnotná ako na živom trávniku. Už i len pohľad na túto zeleň poteší. V administratívnych priestoroch sa preto umelé trávniky najčastejšie pokladajú na terasy, do spoločenských priestorov, ale aj na balkóny, do kaviarní a veľmi populárne sú zelené steny a strechy. Ďalšou skvelou výhodou je, že sa vyžaduje len ich minimálna údržba.

V tomto prípade fantázia naozaj nepozná hraníc a dá sa tu vymyslieť množstvo zaujímavých alternatív. Podobne je to aj čo sa týka hotelov. Na recepciách už sa často stretnete s umelým trávnikov v rámci dekorácie pultu alebo aj stien. Práve krásny a luxusný umelý trávnik je na takéto riešenia priam stvorený.

Aj v prípade hotelov a penziónov je Holandský trávnik skutočne fantastické riešenie, a to z toho dôvodu, že pri nápore hostí je pomerne náročné udržiavať trávnik v perfektnom stave. Vďaka alternatíve tohto trávnika sa povinnosti znížia na minimum. Vytvorí zelený podklad na vybudovanie atmosféry záhrady pri bazéne, spoločenských priestoroch, minišportoviskách alebo parkoviskách.

Umelý trávnik a predovšetkým Holandský trávnik je pre športoviská a verejné priestory priam ideálnom voľbou, pretože plní estetickú funkciu a je neuveriteľne praktický.

Zdieľať článok:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email